Județul Bihor este campion la atragerea de investiții și un exemplu de accelerare a dezvoltării

HomePolitică

Județul Bihor este campion la atragerea de investiții și un exemplu de accelerare a dezvoltării

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a transmis joi, pe Facebook, un mesaj prin care a vorbit despre investițiile atrase în ultimii ani

„Războiul din Fâşia Gaza va fi lung şi dificil, iar noi suntem pregătiţi”
Contraofensiva ucraineană prinde contur, dar principalul test nu a venit încă
COMEMORAREA ATACURILOR DE LA 11 SEPTEMBRIE. Premierul Ciolacu: Nicio miză nu e mai importantă decât viețile oamenilor

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a transmis joi, pe Facebook, un mesaj prin care a vorbit despre investițiile atrase în ultimii ani de județul Bihor.

Prezent la Oradea, împreună cu premierul Nicolae Ciucă și cu alți membri ai Guvernului, la inaugurarea lucrărilor la fabrica Nokian Tyres, prima fabrică de producere a anvelopelor cu emisii zero de dioxid de carbon din lume.

Potrivit ministrului, atât Guvernul, cât și autoritățile locale, au reușit să atragă investitorul, pe fondul relocării activității companiei, ca urmare a războiului din Ucraina.

„Am participat astăzi, la Oradea, alături de premierul Nicolae Ciucă si de colegi din Guvern, la inaugurarea lucrărilor la fabrica Nokian Tyres, prima fabrică de producere a anvelopelor cu emisii zero de CO2 din lume.

Meritul Guvernului și al administrației locale este că au reușit să atragă acest investitor care a luat decizia să-și reloce activitatea din cauza conflictului din…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: