Israelul va înarma o parte a populației civile pentru a apăra orașele

HomeExterne

Israelul va înarma o parte a populației civile pentru a apăra orașele

Poliția din Israel a anunțat că va începe înarmarea civililor pentru a accelera răspunsul în cazul unui atac sau a unei situații de criză în orașele ț

Premierul francez cere să se elimine informațiile despre viața sa personală dintr-o carte recent publicată
Reacții internaționale după sprijinul președintelui Erdogan pentru aderarea Suediei la NATO VIDEO
Aeronava americană pentru monitorizare nucleară a fost transferată în Europa

Poliția din Israel a anunțat că va începe înarmarea civililor pentru a accelera răspunsul în cazul unui atac sau a unei situații de criză în orașele țării, în cea de a zecea zi a războiului din Israel și organizația islamistă Hams, notează AFP, scrie Agerpres.

Steag Israel FOTO: Arhivă

Șeful poliției israeliene Kobi Shabtai și ministrul Securității Naționale Itamar Ben Gvir „au decis să extindă unităţile de intervenţie de urgenţă care operează sub auspiciile poliţiei în toate oraşele„, potrivit unui comunicat de presă comun.

Cele „347 de unităţi noi” vor fi formate din „13.200 de civili voluntari în rândurile poliţiei, care vor fi înrolaţi şi vor primi puşti şi echipamente de protecţie„, potrivit comunicatului.

Localitățile aflate la granițele Israelului au de mulți ani astfel de unități, formate din veterani de armată care primesc arme și sunt antrenate să acționeze în caz de atacuri sau…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0