Ion Iliescu, mesaj după trei luni de absență

HomePolitică

Ion Iliescu, mesaj după trei luni de absență

Fostul preşedinte Ion Iliescu a transmis un mesaj pe blogul său, duminică, la 33 de ani de la înfiinţarea Serviciului de Protecţie şi Pază (S

Am reușit să creștem, într-un mod sustenabil și consistent, pensiile
Lucrătorii și colaboratorii Securității își pierd decorațiile. Cum scapă Traian Băsescu
Secretarul general al PSD, Paul STĂNESCU, tulbură „laptele” europarlamentarului PNL Rareș BOGDAN

Fostul preşedinte Ion Iliescu a transmis un mesaj pe blogul său, duminică, la 33 de ani de la înfiinţarea Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP). Iliescu nu mai postase pe blogul său din 6 februarie, la dispariţia academicianului Răzvan Theodorescu.

„Se împlinesc 33 de ani de la înființarea Serviciului de Protecție și Pază, un pilon al democrației românești. Democrația înseamnă o construcție nu doar civică sau socială, ci și instituțională. Rețeta democrației este nepersonalizarea structurilor instituționale sau a formelor de putere. Tocmai de aceea, cu ocazia acestei aniversări a Serviciului de Protecție și Pază, este important să ne amintim rolul său esențial în a asigura siguranța națională a democrației noastre, fără a-l personaliza, și să înțelegem că are, instituțional, o contribuție egală cu a altor structuri în a asigura echilibrul și evoluția societății noastre, modelată după aspirații occidentale….

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: