Informații despre o rachetă rusească căzută în Polonia în decembrie, făcute publice la cinci luni de la incident

HomeExterne

Informații despre o rachetă rusească căzută în Polonia în decembrie, făcute publice la cinci luni de la incident

Ministrul polonez al Apărării a declarat joi că armata a avut cunoştinţă despre o posibilă rachetă care în decembrie s-a îndreptat către spaţiul aeria

Carnavalul de la Rio, pus în pericol de febra Dengue. A fost decretată stare de urgență sanitară, îmbolnăvirile au explodat
Mărturiile șocante ale unei ucrainence torturate de ofițeri FSB. „Nici nu aveam timp să țip. Se bucurau”
Partidul prorus Șor a reluat protestele antiguvernamentale sub pretextul situației interne UPDATE

Ministrul polonez al Apărării a declarat joi că armata a avut cunoştinţă despre o posibilă rachetă care în decembrie s-a îndreptat către spaţiul aerian al Poloniei, dar un comandant neglijent nu a informat pe nimeni despre incident, relatează Reuters şi AFP, citate de Agerpres.

Hartă Ucraina și țările vecine. FOTO Shutterstock

Reacţia ministrului Mariusz Blaszczak vine după ce presa poloneză a anunţat că un obiect descoperit într-o pădure din nordul Poloniei în aprilie este o rachetă rusească KH-55, relatează Reuters şi AFP.

Dat fiind războiul din țara vecină Ucraina, Ministerul Apărării din Polonia este atent la posibile pătrunderi accidentale de acest fel pe teritoriul său, mai ales după ce în noiembrie o rachetă antiaeriană a Ucrainei lansată în timpul unui raid rusesc a căzut în Polonia şi a ucis acolo doi oameni.

Presa poloneză a relatat în ultimele zile că, în luna decembrie, un obiect a fost detectat…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0