Încoronarea regelui Charles. Camilla a devenit noua regină a Regatului Unit

HomeExterne

Încoronarea regelui Charles. Camilla a devenit noua regină a Regatului Unit

Soţia regelui Charles al III-lea, Camilla, a fost încoronată regină a Regatului Unit în cadrul unei ceremonii care a avut loc sâmbătă la Westminster A

Întăririle NATO au început să sosească în Kosovo, după conflictele violente din urmă cu o săptămână VIDEO
Supraviețuire miraculoasă a unui câine, căzut de la 90 de metri înălțime. A fost salvat cu elicopterul VIDEO
Un rinichi de porc modificat genetic a fost îndepărtat de la un pacient, după ce a început să își piardă funcția. Explicațiile medicilor

Soţia regelui Charles al III-lea, Camilla, a fost încoronată regină a Regatului Unit în cadrul unei ceremonii care a avut loc sâmbătă la Westminster Abbey din Londra, oficiată de de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, relatează EFE, potrivit Agerpres.

Regina Camilla FOTO Profimedia

Soția regelui Charles al III-lea a primit coroana purtată de regina Mary, bunica reginei Elisabeta a II-a şi soţia regelui George al V-lea, în 1911. Coroana a fost împodobită însă cu noi pietre preţioase din colecţia regală, notează EFE.

Înainte de a fi încoronată, Camilla a fost unsă cu mir în faţa publicului. De-acum înainte ea va fi numită regină şi nu regină consoartă, scrie EFE.

Potrivit tradiţiei britanice, soţiile monarhilor sunt încoronate ca regine, lucru care nu se întâmplă cu soţii reginelor, aşa cum a fost cazul Ducelui de Edinburgh, Philip, tatăl lui Charles al III-lea şi soţul Elisabetei a II-a.

După ceremoniile…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0