Începem să RECONSTRUIM capitala Capitalei

HomePolitică

Începem să RECONSTRUIM capitala Capitalei

Candidatul PSD – PNL la Primăria Sectorului 1, George Tuţă, şi-a depus candidatura, duminică, la Biroul Electoral. El a declarat că „începând d

VIDEO EXCLUSIV| Cum l-a convins Marcel Ciolacu pe Constantin Toma să candideze la primărie? „Marcele, nici eu nu m-as vota!”
Ce funcție va avea Lucian Bode, după încheierea mandatului de la Interne
Marcel Ciolacu, primele decizii luate în calitate de premier

Candidatul PSD – PNL la Primăria Sectorului 1, George Tuţă, şi-a depus candidatura, duminică, la Biroul Electoral. El a declarat că „începând de astăzi începem să reconstruim capitala Capitalei”, explicând că și-a ghidat întreaga carieră și viață pe baza unor principii solide.

La momentul depunerii, George Tuță a fost însoțit de Sebastian Burduja, candidatul PNL pentru Primăria Capitalei, Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, și de fostul primar al Sectorului 1, Andrei Chiliman.

George Tuță a declarat că și-a ghidat întreaga carieră și viață pe baza unor principii solide. El a menționat că admira decența, era un iubitor al luptei de idei și îi plăcea mereu să se bazeze pe argumente reale, nu pe lozinci și propagandă atunci când avea dezbateri.

Începând de astăzi, începem să reconstruim capitala Capitalei. Mi-am ghidat întreaga carieră şi viaţă pe baza unor principii solide. Admir decenţa, sunt un iubitor al…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0