În Germania, extremiștii au dat foc casei șefului companiei de armament Rheinmetall pentru că ajută Ucraina

HomeExterne

În Germania, extremiștii au dat foc casei șefului companiei de armament Rheinmetall pentru că ajută Ucraina

Activiștii radicali de stânga au incendiat casa de vară a directorului general al Rheinmetall, Armin Papperger, din Saxonia Inferioară, Germania, scri

Zelenski a mers în zona devastată de ape după distrugerea barajului Kahovka. „Ocupanții i-au abandonat pe oameni”
Se pregătesc schimbări la testul pentru cetățenia americană. De ce sunt îngrijorați cei care au cunoștințe reduse de limba engleză
Biserica Ortodoxă a Ucrainei schimbă calendarul pentru a se distanța de Rusia. Va sărbători Crăciunul pe 25 decembrie

Activiștii radicali de stânga au incendiat casa de vară a directorului general al Rheinmetall, Armin Papperger, din Saxonia Inferioară, Germania, scrie Bild.

Ministul român al Apărării, Angel Tâivăr și directorului general al Rheinmetall, Armin Papperger

Persoanele anonime au postat și un mesaj pe platforma Indymedia, spunând că au plantat un dispozitiv incendiar în casa lui Papperger în noaptea de 29 aprilie. Aceștia au acuzat că firma de armament acumulează „diverse tipuri vechi de vehicule blindate”, „care ar putea fi vândute acum Ucrainei”, astfel că „Rheinmetall nu doar planifică, ci produce şi ucide la scară naţională”.

În scrisoarea de asumare a atacului se spune că „Rheinmetall este una dintre companiile care profită de pe urma aşa-numitului Zeitenwende”, care este cuvântul folosit de autorităţile germane pentru a descrie schimbarea politicii de apărare, în urma războiului total al Rusiei împotriva Ucrainei.

În…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0