Guvernul are termen 15 mai pentru îngheţarea angajărilor la stat (SURSE)

HomePolitică

Guvernul are termen 15 mai pentru îngheţarea angajărilor la stat (SURSE)

Guvernul are termen 15 mai pentru îngheţarea angajărilor la stat. România nu este pregătită pentru impozitarea progresivă, iar supraimpozitar

Ședință de guvern la Palatul Victoria/ S-a adoptat Strategia națională de sănătate și Strategia de vaccinare pentru perioada 2023 – 2030
8 din 10 copii români se confruntă cu lipsuri. Prin Legea prevenirii separării copilului de familie, acești copii vor fi ajutați!
Marcel Ciolacu salută eliberarea și repatrierea lui Iulian Gherguț

Guvernul are termen 15 mai pentru îngheţarea angajărilor la stat. România nu este pregătită pentru impozitarea progresivă, iar supraimpozitarea nu se va putea face prin ordonanță de urgență, ci prin lege, conform unor surse guvernamentale.

Potrivit unor surse guvernamentale, Ordonanţa cu reducerile de cheltuieli nu va intra săptămâna aceasta în şedinţa de Guvern.

În plus, Guvernul are termen până pe data de 15 mai pentru îngheţarea angajărilor la stat.

Supraimpozitarea şi cumulul pensie-salariu se vor face prin lege, pentru că acest lucru nu este posibil printr-o ordonanță de urgență.

România nu e pregătită pentru impozitarea progresivă

România nu e pregătită pentru impozitarea progresivă, arată aceleași surse guvernamentale.

În plus, rotativa guvernamentală va fi una lentă și se va face pe parcursul a trei zile. Aceasta va avea loc după Ziua Eroilor, respectiv 25 mai.

Vă recomandăm să citiți și:

EXCLUSIV | Rămâne UDMR la…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: