George Simion și-a lansat candidatura la prezidențiale. Prima misiune a europarlamentarilor săi: „Nici un vot pentru Ursula von der Leyen”

HomePolitică

George Simion și-a lansat candidatura la prezidențiale. Prima misiune a europarlamentarilor săi: „Nici un vot pentru Ursula von der Leyen”

George Simion și-a lansat candidatura pentru Cotroceni sâmbătă la Arenele Romane din Parcul Carol din București. Peste 6000 de susținători AUR

Marcel Ciolacu: ”De Ziua Muncii, am fost la ”Matei Balș” pentru a le mulțumi medicilor și asistentelor că sunt și astăzi la datorie”
Iohannis despre ”azilele groazei”: ”Este o rușine națională!”
George Simion a nimerit cumva sub vizorul serviciilor speciale rusești. Reacția liderului AUR

George Simion și-a lansat candidatura pentru Cotroceni sâmbătă la Arenele Romane din Parcul Carol din București. Peste 6000 de susținători AUR au umplut până la refuz tribunele. Anunțul a fost oficializat, după de în aceeași zi Consiliul Național de Conducere (CNC) al AUR, printr-un vot unanim l-a  desemnat prin vot unanim. Atmosfera a fost incendiară, mai ales în momentul în care Lidia Vadim Tudor, fiica tribunului a urcat pe scenă, s-a strigat Vadim, Vadim, Vadim, Aur, Aur, Aur!

Printre principale demersuri ale lui George Simion este misiunea dată europarlamentarilor trimiși de partid la Bruxelles: „Nici un vot pentru Usula von der Leyen”. Pe plan economic, Simion promite locuițe accesibile pentru români, iar pe plan extern, în cazul în care va ajunge președintele României, el nu-l va primi la Cotroceni pe cancelarul Austriei, pe motiv de Schengen. Firmele austriece vor fi clar taxate.

Dacă vor ambasadorii să vorbim, sunt bineveniți. Dar…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0