Galerie Foto | Coadă imensă la Arena Națională! Fanii FCSB-ului au luat cu asalt casele de bilete, înaintea derby-ului cu Dinamo

HomeSport

Galerie Foto | Coadă imensă la Arena Națională! Fanii FCSB-ului au luat cu asalt casele de bilete, înaintea derby-ului cu Dinamo

SuperLiga: Sepsi - U Craiova 1948, vineri, 18:30, DGS 1 SuperLiga: UTA - CFR, vineri, 21:30, DGS 1 Meciul FCSB - Dinamo este programat sâmbătă, 2

Mama Dilettei Leotta nici nu a vrut să audă. Decizia pe care o va lua partenera lui Loris Karius
Patru milioane de euro pentru transferuri la Rapid!
Ce spune Vlad Iacob despre stadionul unde s-ar putea juca derby-ul FCSB

  • SuperLiga: SepsiU Craiova 1948, vineri, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: UTACFR, vineri, 21:30, DGS 1

Meciul FCSB – Dinamo este programat sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30, pe stadionul Arcul de Triumf, în direct la Digi Sport 1.  

Interes ridicat pentru bilete la meciul FCSB – Dinamo 

Sute de fani ai FCSB-ului au format o coadă în vecinătatea Arenei Naționale încă de la ora 9, deși casele de bilete s-au deschis abia la ora 11.

Până la ora 11, s-au strâns aproximativ o mie de persoane, iar coada se întindea până pe Bulevardul Basarabia, potrivit informațiilor Digi Sport.

Galerie Foto

George Clark este cel din spatele rezultatelor din emisiunea Restaurări remarcabile. Vezi toate episoadele pe DIGI Life și Digi Online, azi de la 20:00.

La casele de bilete au ajuns și Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord FCSB, dar și Mihai Stoica, manager general la FCSB. Cei doi supervizează modul în care sunt vândute tichetele.

Vicecampioana României a stabilit o…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: