Elveția a deschis 29 de dosare pentru suspiciunea de încălcare a sancțiunilor împotriva Rusiei

HomeExterne

Elveția a deschis 29 de dosare pentru suspiciunea de încălcare a sancțiunilor împotriva Rusiei

Șefa Secretariatului de Stat elvețian pentru Economie, Helene Budliger, a menționat că acum trece în revistă activele Băncii Centrale Ruse în această

Premierul spaniol Pedro Sanchez începe președinția Consiliului UE cu o vizită la Kiev
Ecuador: Victime în urma unui atac armat la Guayaquil
Soluția inventivă la care apelează armata lui Putin pentru a deveni „invizibilă” pe front VIDEO

Șefa Secretariatului de Stat elvețian pentru Economie, Helene Budliger, a menționat că acum trece în revistă activele Băncii Centrale Ruse în această țară.

Foto: Shutterstock

Autoritățile elvețiene au identificat 130 de cazuri în privința cărora există suspiciuni de eludare a sancțiunilor impuse de țară împotriva Rusiei. În 29 de investigații au fost deschise dosare, a declarat,  luni , Helene Budliger, șefa Secretariatului Elvețian de Stat pentru Economie (SECO), într-un interviu pentru ziarul Tages Anzeige.

Acum sunt 130 de cazuri suspecte. Au fost inițiate dosare penale sau administrative în 29 de cazuri„, a spus ea, adăugând că 14 dosare au fost „în cele din urmă finalizate„.

Întrebată dacă ar putea confirma un raport al ziarul Sonntags Zeitung conform căruia activele Băncii Centrale Ruse în Elveția ar putea fi de 10 miliarde de franci (aproximativ 11,2 miliarde de dolari), Budliger a spus că SECO face…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0