„E mai deștept decât Vassaras de 1.000 de ori!”

HomeSport

„E mai deștept decât Vassaras de 1.000 de ori!”

UCL: Real Madrid – Man. City, marți, 22:00, DGS 1 UCL: AC Milan - Inter, miercuri, 22:00, DGS 1 Gigi Becali l-ar vrea pe Marius Avram șef la CCA:

Cum ar putea arăta România la meciul cu Kosovo, în viziunea lui Marius Lăcătuș și Marius Șumudică
Ofertă de 3 milioane de euro pentru Daniel Boloca. Fotbalistul poate ajunge în Bundesliga
”Vă luați după el?” Gigi Becali a râs de Marius Șumudică, dar a făcut la rândul său o gafă + Ce a spus de Damjan Djokovic

  • UCL: Real Madrid – Man. City, marți, 22:00, DGS 1

  • UCL: AC Milan – Inter, miercuri, 22:00, DGS 1

Gigi Becali l-ar vrea pe Marius Avram șef la CCA: „Ăsta, Avram, piticania aia e mai deșteaptă decât Vassaras de 1.000 de ori

La meciul cu Rapid, Becali a răbufnit după un fault dur al lui Onea asupra lui Florinel Coman, iar la emisiunea Digi Sport Special l-a certat pe Marius Avram, după ce fostul arbitru a analizat fazele din meci și a încercat să explice că faultul a fost „de cartonaș portocaliu”. S-a creat un scandal imens la acea vreme, iar Onea a „recidivat” la meciul cu CFR Cluj.

Ulterior, după ce FCSB a trecut de Sepsi cu 3-1, Becali a vorbit din nou de Marius Avram și chiar l-a propus șef la Comisia Centrală a Arbitrilor. 

„Dacă discutăm, discutăm de lucruri lumești, că la fotbal clar nu suntem pe aceeași lungime, dacă pui femeie să arbitrezi, dacă dai 10.000 de euro lui Vassaras. Așa idioți suntem noi, românii?

Nu avem minte nici cât o…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: