Daniel Ciungu cere USR să îi retragă sprijinul politic lui Clotilde Armand

HomePolitică

Daniel Ciungu cere USR să îi retragă sprijinul politic lui Clotilde Armand

Daniel Ciungu – consilier local PNL la Primăria Sectorului 1 – cere conducerii Uniunii Salvați România (USR) să retragă sprijinul politic aco

„Lifuroi stricați, mă doare faptul că i-am votat la europarlamentare!”
Familiile liderilor Wagner, amenințate înainte ca Prigojin să-și oprească avansul spre Moscova
“E foarte greu să dai Patriotul dacă POLONIA nu-l dă”

Daniel Ciungu – consilier local PNL la Primăria Sectorului 1 – cere conducerii Uniunii Salvați România (USR) să retragă sprijinul politic acordat primarului Clotilde Armand.

Această cerere survine ședinței de marți, 9 mai 2023, a Consiliului Local al Primăriei Sectorului 1, în timpul căreia, spune Daniel Ciungu, a avut loc ”o altă mostră de circ”.

Clotilde Armand este acuzată că a apelat, din nou, la metoda ”fake news” la adresa consilierilor care îi contestă deciziile, ajungându-se până în situația în care situația a căpătat conotațiile vremurilor comuniste de tristă amintire.

În exclusivitate pentru Gândul, Daniel Ciungu declară că aproximativ 40 de președinți de asociații de proprietari au fost chemați, la dorința lui Clotilde Armand, pentru a participa la această ședință de Consiliu Local, dar scenariul a fost acela în care edilul Sectorului 1 le-a prezentat acestora, separat, propria ”poveste.

Clotilde Armand a…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0