Cunoscuta regizoare rusă de teatru Evghenia Berkovici, arestată pentru „apologia terorismului”

HomeExterne

Cunoscuta regizoare rusă de teatru Evghenia Berkovici, arestată pentru „apologia terorismului”

Evghenia Berkovici, regizoarea acuzată că a făcut apologia terorismului în una dintre piesele sale, a fost arestată preventiv de un tribunal rus, în p

Cinci oameni au murit în urma unei explozii la o fabrică de explozivi din Turcia
Statele Unite și-au anunțat disponibilitatea de a furniza Kievului un sistem de apărare aeriană Iron Dome, la cerere
Francezul Benjamin Briere, acuzat de spionaj, eliberat de Iran după trei ani. Familia spune că se simte „uşurat“, dar „foarte slăbit“

Evghenia Berkovici, regizoarea acuzată că a făcut apologia terorismului în una dintre piesele sale, a fost arestată preventiv de un tribunal rus, în plină represiune împotriva disidenţilor în Rusia după declanşarea ofensivei militare asupra Ucrainei, informează AFP, citată de Agerpres.

Evghenia Berkovici. FOTO Facebook Bogdan Budes

Reputata regizoare de teatru, în vârstă de 38 de ani, care riscă până la şapte ani de închisoare, este plasată în arest până pe 4 iulie, potrivit unui anunț făcut de tribunalul Zamoskvoreţki din Moscova, citat de agenţiile de presă ruse.

Avocaţii artistei, care pledaseră pentru plasarea Evgheniei Berkovici în arest la domiciliul său din Sankt Petersburg sau pentru eliberarea ei pe cauţiune, au anunţat că vor face apel împotriva arestării acesteia, potrivit TASS.

Evgheniei Berkovici, care respinge toate acuzațiile c e i se aduc, a fost oficial arestată din cauza spectacolul său…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: