Pentru mulți dintre noi, o cană cu cafea consumată dimineața este o rutină de nelipsit. Unii beau cafea doar pentru cofeină, în timp ce alții se bucu
Pentru mulți dintre noi, o cană cu cafea consumată dimineața este o rutină de nelipsit. Unii beau cafea doar pentru cofeină, în timp ce alții se bucură cu adevărat de gustul boabelor preparate.
Totuși, modul în care alegem să preparăm cafeaua îi poate da un gust complet diferit. De la mașină de cafea Nespresso la cafeaua preparată prin metoda „pour-over” din boabele din Kenya și Colombia, și modul în care sunt prăjite – sunt anumiți factori care pot schimba gustul cafelei noastre de dimineață.
Ziua bună se cunoaște cu o cafea bună de dimineață
În timp ce unii preferă o doză puternică de espresso pentru a-și începe ziua, alții optează pentru o cantitate mai mică de cofeină și cu mai mult lapte, adică un „cappuccino”. Când vine vorba de cum îți bei cafeaua, nu există un mod corect sau greșit de a o face, dar mulți vor fi de acord că nu există nimic mai rău decât o cafea prost preparată, cu un gust prea amar.
Din…
Comentarii