Cred că Mihai Tudose ar refuza funcția de premier

HomePolitică

Cred că Mihai Tudose ar refuza funcția de premier

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri seară, la România TV, că până la 1 iunie se va schimba premier, iar viitorul prim-ministru v

A fost inaugurată piața volanta din curtea Consiliului Județean Olt
În 2024 va fi o „revoluție verde”
BĂTĂLIA SCENARIILOR | Rocada la prezidențiale Ciucă&Ciolacu / Niciodată! Dar, analizăm

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri seară, la România TV, că până la 1 iunie se va schimba premier, iar viitorul prim-ministru va fi el pentru că președintele Klaus Iohannis nu-și permite să provoace instabilitate prin desemnarea unui alt premier decât cel dorit de PSD.

„Rămâne cum s-a stabilit, noul guvern va avea un premier care vine din PSD. În acest moment, acest nume este Marcel Ciolacu, este normal. Nu cred că se poate schimba ceva, dar întotdeauna există şi această posibilitate. Categoric se întâmpla până pe 1 iunie. Respectăm acordul politic. Sunt ferm convins că şi eu şi dl Ciuca în cazul în care se va modifica acordul, vom anunţat în faţa presei. Nu eu modific acordul, nu dl Ciuca, ci PSD şi PNL au puterea de a modifica acest acord. Cei doi stâlpi ai coaliţie, fără să jignesc UDMR, sunt reprezentaţi de PSD şi PNL”, a declarat Ciolacu.

Întrebat ce face dacă șeful statului îl propune premier pe Mihai…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0