Comandantul armatei sudaneze a emis un ordin de amnistiere pentru membrii forțelor speciale care și-au depus armele

HomeExterne

Comandantul armatei sudaneze a emis un ordin de amnistiere pentru membrii forțelor speciale care și-au depus armele

Ordinul, publicat pe Fcebook, spune că alegerea membrilor forțelor speciale de a depune armele „va însemna includerea lor în rândurile forțelor armate

Misterul Aliciei. La 4 ani după ce a fost dată dispărută, s-a prezentat subit la poliție. Biletul bizar lăsat părinților în 2019
Israel: Protestele împotriva reformei judiciare continua VIDEO
Sudan: Paramilitarii afirmă că s-au ”coordonat” cu Statele Unite pentru a-şi evacua ambasada

Ordinul, publicat pe Fcebook, spune că alegerea membrilor forțelor speciale de a depune armele „va însemna includerea lor în rândurile forțelor armate din momentul depunerii armelor”.

Militar sudanez cu steagul țării sale pe braț. Foto: Shutterstock

 Comandantul Forțelor Armate sudaneze, Abdel Fattah al-Burhan, a emis joi un ordin de amnistie pentru toți membrii forțelor de reacție rapidă (forțele speciale) care depun armele. Ordinul a fost publicat pe Facebook.

Comandantul armatei [Sudanului] a emis un ordin de amnistie pentru toți militarii din rândul forțelor de reacție rapidă care depun armele”, se arată în ordinul șefului forțelor armate ale țării. Se indică faptul că acest demers al membrilor forțelor speciale „va însemna includerea acestora în rândurile forțelor armate din momentul sesizării”.

Anterior, armata sudaneză a cerut în mod repetat membrilor formațiunilor forțelor speciale să depună armele…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1