Ce măsuri a cerut președintele sârb după atacul armat din Belgrad: scăderea vârstei de răspundere penală

HomeExterne

Ce măsuri a cerut președintele sârb după atacul armat din Belgrad: scăderea vârstei de răspundere penală

Aleksandar Vučić a făcut primele declarații publice referitoare la tragedia petrecută miercuri dimineața la o școală din centrul belgradului. Președin

Germania vrea cea mai dotată divizie NATO din Europa până în 2025. Cea mai mare provocare cu care se confruntă
Unii oficiali israelieni cer un răspuns dur la atacul iranian: „Avem nevoie de un atac zdrobitor”
Google ne datorează bani. Ce sume sunt în joc și cum îi putem obține de la gigantul tehnologic

Aleksandar Vučić a făcut primele declarații publice referitoare la tragedia petrecută miercuri dimineața la o școală din centrul belgradului. Președintele serbiei a anunțat și o serie de măsuri.

Aleksandar Vučić Foto: EPA EFE

Președintele Serbiei a anunțat o serie de zece măsuri ce trebuie luate, iar prima dintre acestea este scăderea vârstei la 12 ani, de la care o persoană răspunde penal. Atacatorul de la școala din Belgrad are 13 ani și este foarte posibil să scape de răspunderea penală.  

„El va fi plasat într-o parte specială a clinicii pentru neuropsihiatrie. Tatăl său a fost arestat ca proprietar de arme pe care se pare că le-a păstrat și depozitat ilegal, chiar dacă avea toate permisele necesare„, a spus Vučić, citat de b92.net.

O altă modificare legislativă va privi păstrarea și purtarea armelor, dar și verificarea tuturor permiselor de armă de eliberate și controlarea modului de funcționare a tuturor…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: