Câte locuri vor fi în creșe, școli și licee. Decizia a fost luată azi de Guvern

HomePolitică

Câte locuri vor fi în creșe, școli și licee. Decizia a fost luată azi de Guvern

Purtătorul de cuvânt al Guvernului Dan Cărbunaru a anunţat că Executivul a aprobat, joi, cifra de şcolarizare pentru învăţământul preuniversi

Premierul Nicolae Ciucă, a primit-o, în VIZITĂ de rămas bun, pe ambasadoarea Canadei în România, Annick Goulet
„Știm unde sunt focare, trebuie să acționăm”
„PNL vrea să asigure guvernarea”

Purtătorul de cuvânt al Guvernului Dan Cărbunaru a anunţat că Executivul a aprobat, joi, cifra de şcolarizare pentru învăţământul preuniversitar de stat şi învăţământulu superior de stat, în anul şcolar universitar 2023-2024.

„A fost aprobată şi cifra de şcolarizare pentru învăţământul preuniversitar de stat şi învăţământulu superior de stat, în anul şcolar universitar 2023-2024. Sunt aprobate astfel cifrele de şcolarizare propuse pentru învăţământul preuniversitar şi învăţământul superior.

Pentru educaţia timpurie, creşe şi grădiniţe, este alocat un număr de 65.000 de locuri, pentru învăţământul primar sunt prevăzute 933.000 de locuri, iar pentru învăţământul gimnazial cu frecvenţă la zi sunt prevăzute 813.000 de locuri.

Pentru învăţământul liceal, clasa a IX-a – 134.000 de locuri, pentru învăţământul de zi la care se adaugă alte 9.500 de locuri pentru învăţământul seral şi cu…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0