Casa Albă: Rusia ar putea produce de anul viitor drone iraniene pe teritoriul său

HomeExterne

Casa Albă: Rusia ar putea produce de anul viitor drone iraniene pe teritoriul său

Rusia "primeşte material din Iran pentru construirea unei uzine de drone" pe teritoriul său, iar acest sit "ar putea deveni complet operaţional la înc

Bloomberg: Un fost agent FBI a recunoscut în instanță că a lucrat pentru magnatul rus Deripaska
Ministerul grec de Externe vede motive politice în arestarea primarului orașului Himara din Albania
Kievul îi avertizează pe ruși că Putin ar putea aproba atacuri sub steag fals pentru ziua de 9 mai

Rusia „primeşte material din Iran pentru construirea unei uzine de drone” pe teritoriul său, iar acest sit „ar putea deveni complet operaţional la începutul anului viitor”, a avertizat vineri un purtător de cuvânt al Casei Albe, citat de AFP.

John Kirby FOTO: Profimedia

Parteneriatul militar între Rusia şi Iran pare să se adâncească”, a subliniat John Kirby, purtător de cuvânt al Consiliului Naţional pentru Securitate, adăugând că se bazează în declaraţiile sale pe informaţii ale serviciilor de spionaj americane.

Casa Albă a emis vineri o notă de informare destinată guvernelor şi companiilor străine ca să le facă, potrivit ei, să „înţeleagă mai bine riscurile” programului iranian de drone şi, astfel, să evite să contribuie la acesta „din neatenţie”.

Guvernul american a difuzat o imagine din satelit a amplasamentului prevăzut, potrivit serviciilor sale de informaţii, pentru această uzină de drone, în zona economică…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: