Austriecii de la Raiffeisen lansează o nouă soluție de plată în România

HomeBusiness

Austriecii de la Raiffeisen lansează o nouă soluție de plată în România

Raiffeisen Bank România, parte a grupului austriac Raiffeisen, lansează o nouă soluție de plată în țara noastră. Este vorba

Analistul economic Adrian Negrescu, despre menținerea ratei dobânzii la 7%: ‘Oferă cât de cât o gură de oxigen românilor îngrijorați de perspectivele scumpirii ratelor’
Fondul de Garantare a Asiguraţilor a făcut plăţi de 434,3 milioane lei în primele şapte luni
Bursa de Valori Bucureşti a închis pe roşu prima şedinţă de tranzacţionare a săptămânii

Raiffeisen Bank România, parte a grupului austriac Raiffeisen, lansează o nouă soluție de plată în țara noastră.

Este vorba despre o soluție de plată pentru POS-uri de tip neasistat, dezvoltată în parteneriat cu Symphopay, se arată într-un comunicat Raiffeisen.

Aceasta noua soluție de plată este deja disponibilă în peste 880 de lockere easybox ale firmei de curierat Sameday și pe terminalele amplasate în parcările Mega Mall din București și City Park Mall din Constanţa, ambele aflate în portofoliul dezvoltatorului NEPI Rockcastle.

„Continuăm să investim în digitalizare și dezvoltarea de soluții care răspund nevoilor actuale ale clienților noștri. Flexibilitatea și disponibilitatea plăților care permit accesul 24/7 la produsele si serviciile pe care și le doresc sunt funcționalități pe care clienții noștri le apreciază în mod deosebit.

Dezvoltarea acestui parteneriat ne consolidează…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0