„Am găsit un oraş în faliment şi l-am făcut credibil financiar”

HomePolitică

„Am găsit un oraş în faliment şi l-am făcut credibil financiar”

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă că intenționează să candideze pentru un nou mandat de primar al Capitalei. „Am găsit un oraş în faliment şi

Marcel Ciolacu salută eliberarea și repatrierea lui Gherguț. Cine l-a răpit pe Iulian
„E greu să nu degenereze, nu e profesionist”
„A recurs la minciună şi manipulare”

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă că intenționează să candideze pentru un nou mandat de primar al Capitalei. „Am găsit un oraş în faliment şi l-am făcut credibil financiar”, punctează el.

Primarul Capitalei a fost întrebat cum comentează faptul că cel mai recent sondaj indică faptul că ar fi votat de 8% dintre bucureșteni dacă ar candida din nou la șefia Capitalei.

„Nu cred în acest sondaj, nu cred în modul în care el a fost transpus în media. Am văzut un sondaj în care aveam 23, eu ca persoană individuală în condiţiile în care celelalte partide aveau candidaţi… în fine. Putem să facem o evaluare, au trecut doi ani şi jumătate: ce pot să spun este că am găsit un oraş în faliment şi l-am făcut credibil financiar. După ani de zile în care sistemul de termoficare mergea de la an la altul mai rău el merge spre bine, deşi mai avem mult. De la mai rău mergem spre mai bine”, a spus Nicușor Dan, la Europa FM.

Referitor la…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0