Alimente pe care nu ar trebui să le consumi înainte de somn

HomeSănătate

Alimente pe care nu ar trebui să le consumi înainte de somn

Există mai multe alimente pe care nu ar trebui să le consumi înainte de culcare, dacă vrei să ai parte de un somn odihnitor. Multe persoane se

Mihaela Bilic prezintă desertul care ajută în caz de constipație
Cât costă să îngrijești cu adevărat un bătrân cu probleme medicale. Doctor Narcis Copcă: ”Un stat cu rușine nu-și aruncă bătrânii la closet”
Medicul Vlad Ciurea, despre diferența dintre creierul femeilor față de cel al bărbaților

Există mai multe alimente pe care nu ar trebui să le consumi înainte de culcare, dacă vrei să ai parte de un somn odihnitor.

Multe persoane se confruntă cu probleme în ceea ce privește oboseala. Unii se culcă târziu, alții au parte de treziri frecvente pe timpul nopții.

Nu doar factorii de mediu influențează somnul, ci și alimentația.

Alimente pe care nu ar trebui să le consumi înainte de somn

În primul rând, evitați alimentele picante dacă vreți să aveți un somn odihnitor. Acestea pot provoca probleme cu stomacul și, de asemenea, pot declanșa refluxul de acid, provocând insomnii.

Există și o serie de legume care trebuie excluse de la cină. Este vorba despre conopidă, varză sau broccoli, care sunt pline de fibre și au nevoie de timp pentru a se digera, așa că vor interfera cu somnul.

Deloc surprinzător, prăjelile trebuie să nu facă parte din alimentele consumate înainte de culcare. Ele pot duce la indigestie, provocând tulburări de…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0