Adrian Câciu are planul de reoganizare a ministerului făcut. Câte posturi vor dispărea din schema MIPE?

HomePolitică

Adrian Câciu are planul de reoganizare a ministerului făcut. Câte posturi vor dispărea din schema MIPE?

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, Adrian Câciu, a declarat că așteaptă decizia Curții Constituționale a României pe sesizarea p

Sfaturile ministrului Alexandru Rafila în contextul sezonului gripelor / „Vaccinul previne 3 boli: rujeola, rubeola și oreionul”
Statele din Schengen care au reintrodus controale temporare la frontieră
Ciolacu: România trebuie să facă anumite REFORME asumate în PNRR. Avem o ciumă a pensiilor speciale care este o inechitate

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, Adrian Câciu, a declarat că așteaptă decizia Curții Constituționale a României pe sesizarea privind legea măsurilor fiscal-bugetare pentru a-și pune în aplicare planul de reorganizare a instituției. 

Răspunzând unei întrebări referitoare la organizarea așteptată de premierul Marcel Ciolacu, de la toți membrii cabinetului său, Câciu a spus că analiza privind restructurările este gata de mai bine de o lună.

La mine, analiza este gata de o lună și jumătate. Am așteptat legea privind măsurile fiscal-bugetare. Ne întârzie termenul de la CCR. Imediat ce această lege este promulgată, în următoarea săptămână voi avea această reorganizare.

Ca și la ministerul Agriculturii, sunt vizate în jur de 300 de posturi. Însă, conform ministrului, nu va fi afectat sistemul de management și control al instituției.

Va fi o diminuare de posturi, în jur de 300 – 400, nu pot să vă spun exact. Dar…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0