Adjunctul lui Șoigu, arestat pentru trădare, nu pentru luare de mită. Serviciile secrete ucrainene l-ar fi compromis

HomeExterne

Adjunctul lui Șoigu, arestat pentru trădare, nu pentru luare de mită. Serviciile secrete ucrainene l-ar fi compromis

Publicația rusă „Povești importante” susține, citând două surse apropiade de Serviciul Federal RUs (FSB) că adevăratul motiv al arestării adjunctului

Morgile ucrainene înregistrează un număr aproape dublu de morți de la începutul contraofensivei
Premierul ungar Viktor Orban vrea o alianță a partidelor europene de extremă dreaptă: „O nouă epocă începe”
Turiști alungați de localnici într-un cunoscut oraș european: „Miroase a turiști, plecați naibii acasă! Scuipăm în berea voastră!”

Publicația rusă „Povești importante” susține, citând două surse apropiade de Serviciul Federal RUs (FSB) că adevăratul motiv al arestării adjunctului ministrului rus al apărării Timur Ivanov a fost trădarea.

„Mita este pentru public. Deocamdată, nu vor să vorbească public despre trădarea de stat – scandalul este mare: la urma urmei este ministrul adjunct al apărării”, a declarat una dintre surse pentru publicație. Potrivit celei de-a doua surse, președintele rus Vladimir Putin „a dat ordinul după ce au reușit să îl convingă că este vorba despre trădare de stat” și că „nimeni nu l-ar reține pe Ivanov pentru corupție”.

Avocarul rus Evgheni Smirnov a precizat că dosarul lui Ivanov a fost gestionat de Departamentul de contrainformații militare, care nu este de obicei implicat în probleme de corupție. În același timp, avocatul lui Ivanov, Murad Musaev, a declarat pentru RIA Novosti că „nu există alte acuzații în afară de…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1