„A recurs la minciună şi manipulare”

HomePolitică

„A recurs la minciună şi manipulare”

Iulian Dumitrescu vrea să-și depună candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, statut prin care și-ar fi însușit

Klaus Iohannis va participa la încoronarea Regelui Charles al III-lea
”Poate le povestiți cetățenilor cum ați salvat voi orașul!”
Coaliția a luat în calcul un independent la primăria Capitalei / Pe lista oficială au rămas doar două nume

Iulian Dumitrescu vrea să-și depună candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, statut prin care și-ar fi însușit ilegal mari sume de bani, potrivit cercetărilor DNA. Social-democrații și-au exprimat revolta față de intențiile lui Iulian Dumitrescu și au dezvăluit că acesta nici măcar nu a demisionat din funcție, aflându-se în continuare la șefia CJ Prahova.

Iulian Dumitrescu nu are de gând să se retragă din cursa pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, deși este cercetat de DNA, într-un dosar de luare de mită. Social-democrații îl acuză pe liberalul Iulian Dumitrescu de ”lipsă de integritate”, ”minciună şi manipulare”, după ce PNL Prahova a transmis către Biroul Electoral Judeţean documente din care reiese că Iulian Dumitrescu nu a demisionat din funcţia de preşedinte al filialei judeţene a PNL, transmite News.ro.

”Astăzi (luni – n.r.), la aproape 3 luni de când a…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0