A MURIT Constantin Nicolescu

HomePolitică

A MURIT Constantin Nicolescu

PSD Argeş a anunţat marţi, printr-un mesaj postat pe Facebook, decesul lui Constantin Nicolescu, fost preşedinte al PSD Argeş și al Consiliul

„Nu pot pleca la un drum ca premier cu această PROBLEMĂ nerezolvată. Ori trece legea, ori plec acasă”
Decizia de numire în calitate de președinte AUR a lui George Simion anulată de Tribunalul București
Primele declarații ale lui Marcel Ciolacu după demisia lui Nicolae Ciucă. „România are o democrație consolidată după acest gest”

PSD Argeş a anunţat marţi, printr-un mesaj postat pe Facebook, decesul lui Constantin Nicolescu, fost preşedinte al PSD Argeş și al Consiliului Judeţean.

„Am aflat cu surprindere și profundă tristețe că astăzi a încetat din viață Constantin Nicolescu, fost președinte al Consiliului Județean și al PSD Argeș. A fost un profesionist apreciat în domeniul său de activitate – auto – și un politician respectat. Și-a dedicat întreaga pregătire și experiență profesională și politică județului Argeș, județ pe care l-a reprezentat ca senator și în Parlamentul României. Suntem alături de familia îndurerată în aceste momente de grea încercare. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se menţionează într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a PSD Argeş.

De asemenea, un mesaj de condoleanţe a fost transmis şi pe pagina de Facebook a Consiliului Județean (CJ) Argeş.

„Constantin Nicolescu a făcut parte din istoria administrativă…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0