130 de soldaţi ucraineni, eliberaţi după un schimb de prizonieri cu Rusia

HomePolitică

130 de soldaţi ucraineni, eliberaţi după un schimb de prizonieri cu Rusia

În total, 130 de soldaţi ucraineni au fost eliberaţi din captivitatea rusă în jurul Paştelui ortodox. „Un mare schimb de prizonieri de Paşte”

Ziua 428 de război în Ucraina. Zelenski: ”Există o oportunitate de a folosi puterea politică a Chinei”
Bătălia de la Niţchidorf. PSD acuză USR că ripostează politic la înfrângerea fizică suferită în Timiș de un consilier în fața unui fiu de primar
Victor Ponta, despre întâlnirea dintre premier și Viktor Orban: „Foarte bine a făcut Ciolacu. Multe decizii se iau și pe relații personale”

În total, 130 de soldaţi ucraineni au fost eliberaţi din captivitatea rusă în jurul Paştelui ortodox. „Un mare schimb de prizonieri de Paşte”, a anunţat pe Telegram şeful de cabinet al preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, Andrii Iermak.

Ziua 418 de lupte. Cele mai noi informații din războiul din Ucraina

UPDATE 2: Grupul G7 vrea intensificarea acţiunilor de aplicare a sancţiunilor impuse Rusiei

Miniştrii de Externe din statele Grupului G7 au anunţat luni, cu ocazia reuniunii din Japonia, intensificarea acţiunilor de implementare a sancţiunilor internaţionale impuse Rusiei din cauza invaziei militare în Ucraina.

Miniştrii de Externe din Grupul naţiunilor puternic industrializate (G7) „au stabilit intensificarea şi coordonarea deplină a acţiunilor de aplicare” a sancţiunilor impuse Rusiei, anunţă Ministerul de Externe din Japonia, ţară care exercită Preşedinţia organizaţiei, potrivit agenţiei de presă Kyodo.

„Grupul G7…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0